Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΒΕΥΗΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΒΕΥΗΣ
Βεύη 1 Μαρτίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Persona non grata για την Βεύη όποιος δεν συνταχθεί με τον αγώνα μας!!
Επιμένει στο να προκαλεί την ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας της Βεύης, ο τέως νομάρχης Φλώρινας κ. Στρατάκης. “Η κοινωνία της Βεύης θα μας πει αν θα γίνει η μονάδα και από ποιον θα γίνει, αν πρέπει το κοίτασμα να βγει σε δημοπρασία και αν θα βγει σε δημοπρασία;” ανέφερε προκλητικά στη συνεδρίαση του Ν.Σ. Φλώρινας της 17ης Φεβρουαρίου 2010. Με ίδιο ύφος και το ίδιο προκλητικός απέναντι στην κοινωνία της Βεύης, δήλωσε....,αλλά τα προβλήματα της Βεύης δεν είναι δυνατόν να καθορίζουν την πολιτική μας σ' όλον τον νομό...”, προσπαθώντας να τα μαζέψει στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την επομένη, μετά τις έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες που δέχτηκε από μέλη της επιτροπής αγώνα.
Για μια ακόμη φορά επέλεξε να μην πράξει το αυτονόητο καθήκον του, όπως έκαναν οι άλλοι φορείς (Δήμαρχοι, Νομάρχης, Βουλευτές, Εργατικό Κέντρο, κ.ά.), να στηρίξει τα δίκαια αιτήματα μας, αλλά αντ΄ αυτού προσπάθησε να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα ως προς τις πολιτικές του φιλοδοξίες. Ίσως, τα όσα είπε, θα ήθελε να ακουστούν εύηχα στα αυτιά των διοικούντων της ΔΕΗ, προφανώς για την επαγγελματική του ανέλιξη.
Δεν θέλει να συμπαραταχθεί με την τοπική κοινωνία της Βεύης στον δύσκολο και μεγάλο αγώνα που καλείται να δώσει; Με γεια του και χαρά του!!!
Αλλά δεν μπορεί να μας αρνείται το δικαίωμά μας να υπερασπιστούμε τη ζωή μας, την υγεία μας, τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας! Δεν μπορεί να μας υπαγορεύσει το πως θα αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματά μας!!!
Καθείς δικαιούται να παζαρεύει, όπως αυτός νομίζει, τη ζωή του, την υγεία του, το σπίτι του και την περιουσία του. Ας παζαρέψει λοιπόν ο κ. Στρατάκης την δική του ζωή, τη δική του υγεία, το δικό του σπίτι και την δική του περιουσία, όπως θέλει. Ποσώς μας ενδιαφέρει!!
Εχθρικές ενέργειες σαν και αυτές, δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Το αντίθετο. Μας θυμώνουν και μας συσπειρώνουν ακόμη περισσότερο. Η ανησυχία μας μεγαλώνει και η ανάγκη για επαγρύπνηση γίνεται εντονότερη. 
Όποιος επιλέξει να μην συνταχτεί με τον αγώνα μας, παύει να μας εκπροσωπεί και του δηλώνουμε ότι θα είναι persona non grata (πρόσωπο ανεπιθύμητο) στην Βεύη.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με κάθε μέσο και προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι την τελική δικαίωση.
Ευτυχώς έχουμε πολλούς συμπαραστάτες. Όποιον αντιτάσσεται στον δίκαιο αγώνα μας και τους συν αυτόν, τους παραδίδουμε στην ιστορία ως υποψήφιους νεκροθάφτες της Βεύης και τους προσπερνάμε.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΒΕΥΗΣ