Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ στο «ΝΕΟ FACEBOOK» – HACKER κλέβει τα στοιχεία σας

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ LINK ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ «Επισκεφθείτε το νέο Facebook» ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ…
ΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ…ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ (hacker) ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ….!Διαδώστε το…!!!

Κατά διαόλου ο δικομματισμός: ΝΔ 17,8% – ΠΑΣΟΚ 16,5%

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Κάπα Research για την εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16,5% , η ΝΔ 17,8% , το ΚΚΕ 7,5%, το ΛΑΟΣ 5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,2%, η Δημοκρατική Αριστερά 3,1%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2,8%, το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 3,1%, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 35,2%.
Το 67,6% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών αν η κυβέρνηση δεν πετύχει τους στόχους της ως το Σεπτέμβριο, ενώ το 68,3% χαρακτηρίζει ως αρνητική εξέλιξη για την κατάσταση της οικονομίας την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου.
Το 58,7% πιστεύει ότι δεν ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια και το 61,4% δηλώνει ότι είναι αυθόρμητα και όχι οργανωμένα.
Το 49,6% των ερωτηθέντων εγκρίνει τις αποδοκιμασίες εις βάρος των βουλευτών.

Λάρισα: Σκονάκι για... ρεκόρ Γκίνες σε τοίχο του ΤΕΙ!

Μπορεί το σκονάκι στα πανεπιστήμια να έχει αναχθεί σε μια μορφή "τέχνης", ωστόσο το συγκεκριμένο ξεπερνά κάθε φαντασία...

Στο ΤΕΙ Λάρισας φοιτητές έγραψαν τη λύση άσκησης, όχι σε χαρτάκια, όχι στο ταβάνι της αίθουσας ή σε μέρος του σώματός τους, αλλά σε ένα τοίχο!
Σύμφωνα με το μπλογκ teilarissa.blogspot.com (απ' όπου και η φωτογραφία), το σκονάκι γράφτηκε στον μπροστινό τοίχο του κτιρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων, ώστε να είναι ορατό από κτίριο, όπου διεξάγονταν οι εξετάσεις. Έτσι οι φοιτητές μπορούσαν να αντιγράφουν ακίνδυνα...
Όπως αναφέρει το μπλογκ, το σκονάκι έγινε για το μάθημα Φυσική 2 του τμήματος Τεχν. Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Ευχόμαστε μονάχα να έπεσε τελικά το συγκεκριμένο sos για να μην πήγε χαμένος ο κόπος και η έμπνευση...