Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Έρχονται τα πρώτα χιόνια!

Τα πρώτα χιόνια είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους στη Δυτική Μακεδονία, αφού από Τετάρτη υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες για αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με βροχές, καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, ακόμα και σε ορεινούς οικισμούς…!
Μάλιστα, σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο μετεωρολόγο του WEST CHANNEL Γιώργο Βασιλειάδη δεν αποκλείεται να πέσουν λίγες νιφάδες ακόμα και στην πόλη της Φλώρινας! Ειδικότερα, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βασιλειάδης (που πάντα δίνει έγκυρες και ακριβείς πληροφορίες για τα καιρικά φαινόμενα της περιοχής μας!), στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «…οι πιθανότητες για αλλαγή του καιρού απο την Τετάρτη πλέον είναι αυξημένες. Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας απο το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνιση τους στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας ακόμα και μέσα σε ορεινούς οικισμούς, ενώ δεν αποκλείεται νιφάδες να πέσουν το βράδυ της Τετάρτης ακόμα και μέσα στη πόλη της Φλώρινας. Καλό χειμώνα λοιπόν».
Εμείς να ευχηθούμε ….καλό χειμώνα, αναμένοντας τα πρώτα χιόνια στα ορεινά και στους ορεινούς οικισμούς της Δυτικής Μακεδονίας!

Πηγή: kozanimedia.gr