Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Με τον σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Βεύης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, είχε συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βεύης την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017, στο Γραφείο του στο Δημαρχείο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ναταλία Αλούση και τα μέλη, κ.κ. Ζωή Στεφανοπούλου, Ελένη Τζώγα και Αγάπη Λιασοπούλου.
Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν οι απαραίτητες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του σχολείου, με σκοπό την ακόμα καλύτερη λειτουργία της σχολικής μονάδας.
Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου Φλώρινας, θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ώστε οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό να έχουν ένα ακόμα καλύτερο σχολικό περιβάλλον. Ήδη ανέφερε, ότι ο Δήμος Φλώρινας έχει συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό του κονδύλια για την επισκευή των σχολικών μονάδων, έργο το οποίο θα ξεκινήσει με τη δημοπράτησή του.
Επίσης, ο κ. Βοσκόπουλος υποσχέθηκε ότι, άμεσα και δη εντός του επόμενου δεκαήμερου, θα επισκεφθεί  το Δημοτικό σχολείο Βεύης.