Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ 31ης ΙΑΝ 2010

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΒΕΥΗΣ
       ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Βεύη 31 Ιανουαρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βεύης, η προγραμματισμένη ανοικτή σύσκεψη της συντονιστικής γραμματείας της Επιτροπής Αγώνα Βεύης με τους Νομάρχη Φλώρινας Ιωάννη Βοσκόπουλο, Βουλευτές του Νομού Γιώργο Λιάνη και Στάθη Κωνσταντινίδη και Δήμαρχο Μελίτης Κώστα Τσακμάκη με αντικείμενο την στήριξη των αιτημάτων του Δημοτικού Διαμερίσματος Βεύης που προέκυψαν από την Λαϊκή συνέλευση της 8ης Ιανουαρίου 2010.
      Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αντινομάρχης Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, τα μέλη του Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας Μιχάλης Καρακόλης και Ισαάκ Νικολαϊδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Φλώρινας ΔΕΗ “ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ” Χρήστος Δεληγιώργης και πλήθος δημοτών.
       Κατά την διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική και τεκμηριωμένη παρουσίαση των καθ' όλα δίκαιων αιτημάτων του Δημοτικού Διαμερίσματος Βεύης από μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Επιτροπής Αγώνα.
        Όλοι οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων και δεσμεύτηκαν για την αμέριστη στήριξη και προώθησή τους.
        Επίσης αποφασίσθηκε να επιδιωχθεί, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Γιώργου Λιάνη, συνάντηση της Συντονιστικής Γραμματείας με την Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στη περιοχή, για να της επιδοθεί υπόμνημα με τα αιτήματα του Δημοτικού Διαμερίσματος Βεύης.


ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΒΕΥΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου