Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η Σοσιαλιστική Διεθνής μας έλειπε... Η πληροφορία από το κυβερνητικό στρατόπεδο λέει ότι μέσα στο επόμενο σαββατοκύριακο, πρόκειται να φιλοξενηθεί στη χώρα μας η επόμενη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!

Η είδηση είναι 100% αληθινή και σε καμία περίπτωση δεν συνιστά ...αστείο. Αλλωστε, οι ώρες δεν προσφέρονται για τέτοιου είδους "αστεία". Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το κυβερνητικό στρατόπεδο, μέσα στο επόμενο σαββατοκύριακο, πρόκειται να φιλοξενηθεί στη χώρα μας η επόμενη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς! Επισήμως, η είδηση μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο, θεωρείται περίπου δεδομένη.
Αλλαγή σχεδίων θα γίνει μόνο την τελευταία στιγμή κι αν κάτι "στραβώσει" στο παρά 5'. Οπως λέγεται αρμοδίως, η πρωτοβουλία αναλαμβάνεται σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, προκειμένου να ενισχυθεί το πλεγμα στήριξης και συμπαράστασης στη χώρα μας σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Οπότε, κρίθηκε καλό κι οφέλιμο, να λάβει χώρα εδώ η εν λόγω συνεδρίαση. Ωστόσο, η ένσταση που υποβάλλεται έχει να κάνει με το γεγονός αυτής ακριβώς της κρισιμότητας της κατάστασης και πόσο οφέλιμο είναι τελικώς να αποσπάται η προσοχή της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, από τον εθνικό σκοπό της διάσωσης.
Από το Μαξίμου, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει σημειωθεί επίσημη αντίδραση σε αυτή τη "μουρμούρα" και ούτε πρόκειται, μάλλον. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως αν τελικώς η συνεδρίαση αυτή πραγματοποιηθεί, το παρόν δεν θα δώσουν επίλεκτα, μέχρι πρόσφατα μέλη της, όπως για παράδειγμα ο πρώην αιγύπτιος πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου