Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Πραγματοποιήθηκε η διανομή 156 τόνων πατάτας Βεύης & Αμμοχωρίου σε 4.000 κατοίκους στο Δήμο Παλλήνης Αττικής

Εντυπωσιακά νούμερα στη χθεσινή διανομή πατάτας Βεύης και Αμμοχωρίου από το Δήμο Παλλήνης Αττικής. 4.000 κάτοικοι παρέλαβαν 156 τόνους πατάτας στη 12ωρη διανομή, ανεβάζοντας σε 274 τόνους την διανεμηθείσα πατάτα από το Δήμο Παλλήνης.

Από νωρίς το πρωί, πριν τις 7:00 που έλεγε το πρόγραμμα, αρκετοί κάτοικοι ήδη περίμεναν να μπουν στο χώρο της EXPO ATHENS προκειμένου να παραλάβουν τις πατάτες τους.

Από την πρώτη στιγμή και μέχρι αργά το μεσημέρι η ροή των αυτοκινήτων συνεχής και μεγάλη. Όλοι γνώριζαν ότι δεν θα ήταν εύκολα. Όλοι προβληματίζονταν τις προηγούμενες μέρες από το μέγεθος της διαδικασίας. Και όμως. Παρά τον όγκο των κατοίκων, των αυτοκινήτων, της πατάτας, όλα λειτούργησαν άψογα. Σε καμία στιγμή της διανομής, ούτε και όταν η σειρά δυσκόλευε την κυκλοφορία στη Λ. Ανθούσας η αναμονή των κατοίκων δεν ξεπέρασε το 20λεπτο.

Παρόντες στη διαδικασία και ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος, η Αντιδήμαρχος Ειρήνη Κουνενάκη και δημοτικοί σύμβουλοι, όχι διακοσμητικά αλλά ουσιαστικά, καθοδηγώντας αυτοκίνητα, βοηθώντας στην ταυτοποίηση, δίνοντας άμεσες λύσεις όπου χρειάστηκε.


Η διαδικασία καλύφθηκε από Αυστριακό έντυπο.


Οι φωτογραφίες και το βίντεο από το Pallini Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου