Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΕΥΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Βεύη 53074
Τ.Θ. 185


Βεύη 11 Ιανουαρίου 2010

Προς
Νομάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο


Κύριε Νομάρχη,

Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε από τον τοπικό τύπο της Φλώρινας ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση των φορέων του νομού με τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό, από εσάς τέθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα της ένταξης των Δ.Δ. Αχλάδας και Σκοπού στο καθεστώς προσλήψεων από τη ΔΕΗ, σύμφωνα με τις απαλλοτριωθείσες εκτάσεις από την ιδιωτική επιχείρηση «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ», καθόσον τροφοδοτούνταν και τροφοδοτούνται με λιγνίτη οι ΑΗΣ της ΔΕΗ.
Η έκπληξή μας συνίσταται στο ότι εξαιρέσατε από την πρότασή σας αυτή, την ένταξη και του Δ.Δ. Βεύης στο υπάρχον καθεστώς προσλήψεων της ΔΕΗ, καθόσον και εκτάσεις του δημοτικού διαμερίσματός μας έχουν στην ουσία καταστεί «απαλλοτριωθείσες» από την προηγούμενη εκμετάλλευση του λιγνιτωρυχείου Βεύης και δη της τέως ΒΙΟΛΙΓΝΙΤ ΑΜΕΤΒΕ, απ’ όπου τροφοδοτούνταν για δεκαετίες, όλοι οι ΑΗΣ ΔΕΗ της Δυτ. Μακεδονίας και όχι μόνο.
Σας παρακαλούμε, κατανοώντας τις ανησυχίες μας και αναγνωρίζοντας ως δικαιολογημένη την αντίδρασή μας αυτή, όπως συμπεριληφθεί (προστεθεί) στην πρότασή σας, με τρόπο που εσείς κρίνετε ορθό, η ένταξη και του Δ.Δ. Βεύης στο παραπάνω καθεστώς προσλήψεων της ΔΕΗ.

Με τιμή
Η Προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία
Αλούσης Χρήστος, Τάνος Λάζαρος, Μαλλίνος Πέτρος, Τσορλίνης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου