Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΔΕΗ: «μάχη φατριών του ΠΑΣΟΚ» λέει ο Σ. Καλαφάτης για τις απεργίες της ΓΕΝΟΠ

Ανακοίνωση με αφορμή τις 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που εξήγγειλε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ εξέδωσε ο υπεύθυνος τομέα Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης.
Ο κ. Καλαφάτης κάνει λόγο για «εσωκομματικές αντιδικίες των φατριών του ΠΑΣΟΚ» και καλεί το νέο υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να εγγυηθεί την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση των καταναλωτών.
Αναλυτικότερα, ο κ. Καλαφάτης ανακοίνωσε τα εξής:
«Η εσωκομματική διαμάχη στο ΠΑΣΟΚ ανάμεσα στις νέες ηγεσίες των Υπουργείων Οικονομίας και  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ξεκίνησε με φόντο την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και φαίνεται ότι καλά κρατεί.
Η Νέα Δημοκρατία έχει προσφάτως καταθέσει μια υπεύθυνη και ολοκληρωμένη πρόταση σχετικά με την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, την οποία η κυβέρνηση καλείται, αφού εξετάσει σοβαρά, να ενστερνιστεί.
Ελπίζουμε ότι, κυβέρνηση και συνδικαλιστές θα αρθούν, επιτέλους, στο ύψος των περιστάσεων. Δεν είναι δυνατόν ο καταναλωτής να πληρώνει κάθε φορά τις εσωκομματικές αντιδικίες των φατριών του ΠΑΣΟΚ.
Με ποιόν τρόπο η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τις συντεχνίες που στήριζε μέχρι τώρα, οι οποίες όπως τόνισε, χθες στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μας απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες του ηλεκτρικού και να βυθίσουν τη χώρα στο σκοτάδι;
Ο νέος Υπουργός ΠΕΚΑ πρέπει να εγγυηθεί την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της χώρας και να αποφευχθεί ο κίνδυνος ενός black out που θα επιφέρει καίριο χτύπημα στα Ελληνικά νοικοκυριά, στην οικονομία και τον τουρισμό της χώρας».




Πηγή: econews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου