Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Σάλος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με τις επεμβάσεις ανόρθωσης... πέους σε απόστρατους !!!



Σάλο και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο πραγματοποιούνταν επεμβάσεις ανόρθωσης πέους σε απόστρατους με προβλήματα στύσης. Το κακό βέβαια δεν είναι ότι γίνονταν οι επεμβάσεις, αλλά το γεγονός ότι χρησιμοποιούνταν χρήματα από τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων.


Σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής", η νέα διοίκηση του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, ανακάλυψε ότι στην Ουρολογική Κλινική τα τελευταία τρία χρόνια είχε στηθεί "βιομηχανία" πεϊκής πρόθεσης.
Πρόκειται για μια αντλία που τοποθετούσαν κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους, καταργώντας έτσι το «Βιάγκρα» σε εκατοντάδες απόστρατους.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που έγινε στον αρχηγό του ΓΕΣ, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη, το συγκεκριμένο ιατρικό υλικό κόστιζε οκτώ χιλιάδες και επειδή δεν το κάλυπτε το Ταμείο Αποστράτων, επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου.
Η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έδωσε αμέσως εντολή στον διευθυντή του 401 ΓΣΝ να σταματήσουν οι συγκεκριμένες εγχειρήσεις και να διερευνηθεί το θέμα σε βάθος, ώστε να διαπιστωθεί πόσο έχουν στοιχίσει στο κράτος οι τοποθετήσεις «υδραυλικών συστημάτων».
Στελέχη του Πενταγώνου τονίζουν πως «κανείς δεν μπορεί να στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση και τη χαρά του έρωτα από τον άλλον. Όμως αυτή δεν θα πρέπει να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και κατ' επέκταση την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και μάλιστα σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης».
Η τοποθέτηση της πεϊκής πρόθεσης γίνεται από εκπαιδευμένους χειρουργούς-ουρολόγους με μια απλή επέμβαση, η οποία πραγματοποιείται με ραχιαία νάρκωση, ενώ «η τομή στο δέρμα είναι μόλις δύο εκατοστά και γίνεται στη συμβολή του οσχέου και του πέους όπου τοποθετείται ο μηχανισμός και δεν είναι ορατός για αισθητικούς λόγους».
Η λειτουργία της αντλίας ξεκινάει τριάντα ημέρες μετά την τοποθέτησή της. Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει την πεϊκή πρόθεση ασκώντας ελαφρά πίεση στην αντλία ελέγχου, η οποία είναι τοποθετημένη εντός του οσχέου. Αμέσως μετά την ερωτική επαφή, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χαλαρώνει και πάλι το πέος.
Στον φάκελο που παραδόθηκε στην ηγεσία του Πενταγώνου για τη δράση των απόστρατων περιέχεται και το διαφημιστικό ενημερωτικό σημείωμα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από γιατρό του 401 ΓΣΝ. Συγκεκριμένα υπόσχεται: «Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου